Glassverket er valgt ut som en av årets JUBL-klubber av DNB og har i den forbindelse fått 500 billetter av vår generalsponsor som de kan selge videre. 

Alle inntektene fra billettene Glassverket selger går rett i kassa til klubben fra Åskollen. I tillegg til å gi billetter ønsket DNB og Strømsgodset å skape en egen jubel-kveld hos Glassverket.

Blåtime

Vi inviterte alle barn i nærområdet til åpen Blåtime og gratis pølser. Og godt over 150 barn og voksne dukket opp på Åskollen idrettspark. I tillegg til vår egen Blåtime-sjef Lars Petter Eggen, tok også Hedensrud-gutten Amahl Pellegrino turen, til stor glede for barna. Pellegrino svarte på barnas nysgjerrige spørsmål, og var med å kåre vinneren i konkurransen "beste målfeiring". 

En annen som hadde tatt turen til Glassverket var Strømsgodsets egen maskot, LilleBlå. Og det var ingen tvil om at maskoten var populær blant barna. 

Gratis pølser

DNB stilte med gratis pølser til alle de fremmøtte. Det var også mulig å kjøpe drakt og skjerf fra Intersport, samt billetter til SIF-Molde, hvor alle inntektene gikk til Glassverket IF. 

Alt i alt en veldig moro og aktiv ettermiddag på besøk hos Glassverket. Nå håper vi å se hele Åskollen på kamp til søndag!

Glassverket-billetten 

Ønsker du å kjøpe kampbillett til SIF-Molde hvor inntektene går til Glassverket; trykk HER og velg felt J for Glassverket-billett.