Vi tok en rask prat med hovedtrener Espen Rødevand og her er hans kommentarer både rundt NM-kampen og samarbeidet med Konnerud og Reistad.

Tanker rundt NM

Noe som alltid er gøy å være med på. Kampen mot Konnerud til onsdag blir spennende og litt ekstra spesiell da vi her altså møter en av de klubbene vi samarbeider med resten av sesongen..... MEN, onsdag er det ikke tid for samarbeid, da har vi et fokus, og det er å komme oss videre i NM.  Vinneren vil møte Larvik. Det vil være en gulrot for begge lag. Det å møte lag man ser opp til og bryne seg på er motiverende. Det kan man lære mye av. Vi gleder oss og håper å se mange med lilla hjerte i Konnerud-hallen neste onsdag!

Tanker rundt 2 div og samarbeidet

Som en konsekvens av trekningen av 1.div laget så var ikke grunnlaget for en stall til 2 div stor. Vi har derfor samlet spillere som står i Konnerud og Reistad sammen for 1 trening i uka. Dette gjør at de talentfulle spillerne i distriktet står i moderklubben og de får verdifull matching både på trening og i kamp som de ikke får i egen klubb. Vi tror dette vil være med på å utvikle jentehåndballen videre i Drammen, og kanskje på sikt får vi på plass en ny satsing med spillere som har litt erfaring fra seniorspill på høyere nivå.

Både Konnerud og Reistad er påmeldt kvalik til Lerøy-serien. Vi håper de kommer gjennom nåløyet, og får spille i den øverste serien for 18-åringer avslutter vår hovedtrener Espen Rødevand.

Slik spilles kampene for vårt 2 divisjonslag i år:

Klikk her og følg linken til terminliste eller bare se kampene i vedlagt PDF under.