FOTO: RUNE FOLKEDAL

Det ble dobbeltseier for Monica Regine Fredheim Lindal denne kvelden! Glassverket vant 29-23 og Morten Lindal svarte et rungende JA!!! da Monica fridde midt på banen! Frøken Lilla hadde blitt Fru Lindal og gleden sto i taket! Monica begynte som sagt i klubben som 6 åring og det ble 10 fine år i håndballen i den lilla drakta. Hun har mange gode minner fra disse årene og har fortsatt mange venninner fra den samme tiden. - Det er noe av det beste med å drive med lagidrett, forteller Monica. Opplevelsene, gleden, tårene og samholdet/vennskapet.....herlig!

Familien Lindal er sportsgale. Sønnene Tommy og Ole Jørgen og ektemannen Morten har spilt både fotball og håndball i en årrekke. Ole Jørgen spiller fortsatt håndball for 00 laget, mens mannen Morten fortsatt spiller Old Boys i lilla drakt. Monica selv spilte selv Veteran-NM senest i fjor, som keeper, og som hun sier selv: Jeg stengte vel ikke akkurat målet, men jeg deltok og gjorde mitt beste! Det var kjempegøy! Og det er nettopp det det hele handler om, det å ha det gøy, og jeg ELSKER håndball smiler Monica. For oss som har vært på kamp i Glassverket-hallen eller Drammens-hallen kan vi ikke unngå å ha hørt denne dama: Hun er utvilsomt vår egen "Supporterdronning" Det er ikke vanskelig å høre at Monica er tilstede, entusiaismen hennes er strålende, akkurat som humøret. Monica har alltid et smil å tilby og gjerne en klem på kjøpet! 

Og i dag har altså denne dama rundet 10 år som ansatt i Glassverket IF! Hun startet opp i IFO i 2008 og jobbet der sammenhengende frem til 2017. Det seneste året har hun hatt hovedansvaret for vaskingen i hallen. Det har vært 10 fantastiske år! Så mange hyggelige og gode kollegaer og ikke minst verdens beste sjef, Charlotte Aasbø. Og hvis du kaller meg "Frøken Lilla" så er det vel liten tvil om hvem som er "Mor Glassverket"?? Charlotte er bare fantastisk på alle måter, som sjef og som venninne/menneske!

Nå har Monica en liten baby i magen......... Hun ler høyt når hun ser uttrykket mitt: Neida, ikke en sånn baby. Men jeg har så lyst til å lage et miljø i hallen. Når du kommer inn i gangen skal du føle noe. Enten det er nostalgi eller det er glede, jeg skal sørge for at dere kanskje får oppleve begge deler smiler hun. VI GLEDER OSS TIL HVA DU SKAL FINNE PÅ NÅ MONICA! Fortell litt mer da? Nei, det vil jeg ikke gliser hun, men jeg kan love at det skal være ferdig i god tid før neste sesong kastes i gang sier hun hemmelighetsfullt. 

Etter det berømte frieriet ba ekteparet Lindal inn til et lilla Gilde i lokalene til Varden Selskapslokale her på Åskollen. Tror det var ca 70 gjester i brylluppet og regner med at 60 av de på en eller annen måte var lilla. Det ble en heidundrenes fest men høydepunktet for Monica var nok da hun på nettopp denne festen ble utnevnt som Æresmedlem i Glassverket IF! Og som ikke det var nok; det ble også hennes nybakte ektemann Morten. Utrolig rørende sier hun, det betyr utrolig mye for oss begge! Det fortjente du Monica, og du Morten. Den jobben dere har gjort over så mange år for denne klubben er gull verdt! Dere er et levende bevis på at DUGNADSÅNDEN lever i beste velgående! - Skulle ønske jeg vant i Lotto sukker Monica. Da skulle klubben fått ny hall!! Og det verste er at det er lett å tro på henne, denne dama elsker GIF. PS! Husk å levere Lotto fremover da Monica!!

Så tusen hjertelig takk for innsatsen Monica! Vi er glad for ditt Lilla hjerte og vi er glad i deg!

Les artikkelen i Drammens Tidende