Martine Skjærvik Håkonsen har imponert stort på høyrevingen denne sesongen etter at hun fikk tillit av trenerteamet. Martine som har spilt håndball for Glassverket hele sitt liv har virkelig tatt steget denne sesongen og dette har vekket interesse fra flere av landets beste klubber. Valget endte på nyopprykkede Rælingen HK som skrev dette på sine egne sider i forbindelse med nyervervingen:

"Velkommen til Martine Skjærvik Håkonsen :) Den 19 år gamle høyre kantspilleren kommer fra Glassverket. Martine scoret mål i alle kampene hun spilte for Drammenslaget etter jul. I siste seriekamp noterte hun seg for hele 7 nettkjenninger! Martine er en veldig lovende spiller og velger Rælingen for å ta nye steg som håndballspiller. Vi får med dette en veldig spennende høyre kantspiller."

Martine har elsket håndball hele sitt liv og har ikke tall på alle de timene hun har lagt ned for å komme dit hun er i dag. Det har vært moro hele veien, men det er klart at det også har kostet blod, svette og tårer! Drømmen har hele tiden vært å spille i Eliteserien og selv om hun skulle ønsket det fortsatte med den lilla drakten på seg er hun både stolt og glad for å få denne muligheten. Jeg ønsker å jobbe hardt videre med mål om å etablere meg i Eliteserien og er selvfølgelig sjeleglad for å få denne muligheten til å fortsette å utvikle meg i Eliteserien. Spesielt spennende syns jeg det er å få komme inn i en nyopprykket klubb hvor entusiasmen er enorm! 

Det er vemodig når våre egne forlater oss, men vi kjenner selvfølgelig på stoltheten av å ha vært med på å forme dette stortalentet, og ønsker Martine lykke til videre på ferden! :)