Fredag 27. April kl 19:00: Glassverket IF 1 – 2 Åskollen FK

 1. Michael Labarca
 2. Noah Tjomsland
 3. Ali Heravi
 4. Stig Husmo
 5. Ole André Sletteng
 6. Erik Hope Knutsen
 7. Martin Spirdonov
 8. Eldin Islamovic
 9. Ola Knuten Smedshammer
 10. Daniel Bretvik Gustavsen (K)
 11. Marius Svendsen

Reserver; Marius Valø, Robin Moen Øen, Shefik Januzi, Louie van der Meij, Eirik Lundbekk, Even Stokkenes, Marius Bergane.

Bortimot 60 stykker hadde tatt turen til Kollen Road fredag kveld, klokka bikket 19:00, tacoen var inntatt og det var klart for kamp. Kampen åpnet friskt med en del gode kombinasjoner offensivt for Glassverket, hvor vi er nære på å finne de gode rommene. De første 20 minuttene føler jeg at vi har god kontroll, og ingen av lagene kommer til de helt store mulighetene. Så etter 24 minutter bryter Åskollen i midtbaneleddet og går direkte inn bak forsvaret, og det står 0-1. Gutta kriger videre og det tar ikke lang tid før Eldin dukker opp på en corner og stanger inn utligningen.

Åskollen trykker på de neste 10 minuttene og er nære på ved et par dødballer blant annet. Da skjer det som det pleier å gjøre, Åskollen utnytter en feil i vårt lag og går igjen opp i ledelsen. Vi er farlig frempå et par ganger til før pause og bør få med oss en scoring til, kun en god keeper i Åskollen-målet sørger for at det står 1-2.

Vi gjør en del bytter i pausen; Louie, Lundbekk, Robin og Bergane kommer inn. Dette gjør at vi mister litt av rytmen i spillet og Åskollen får litt for god tid med ballen de første 15 minuttene. Herfra og ut styrer vi spillet. Vi har ofte ballen i gunstige posisjoner, uten at vi helt klarer å sette keeperen på de helt store prøvelsene. De gangene vi tester han er han derimot veldig parat i keeperspillet. Mot slutten er Åskollen-spillerne veldig slitne, og kun unøyaktighet på siste tredjedel gjør at vi ikke får med oss flere scoringer.

Vi taper kampen 1-2, i en kamp som kunne vippet begge veier, vi må bli litt mer kyniske foran eget mål, og litt mer bestemte i motstanders boks. Utrolig kjedelig med tredje 1-målstapet, men vi har god tro på at vi kommer til å ta flere poeng utover sommeren.

Neste kamp er førstkommende mandag, borte mot Austad kl 19:00 på Fjell Kunstgress. GIF!

Bilde; Dag Øverland