Ole-Henry har spilt håndball siden han kunne gå og elsket det fra første dag! De første årene gikk det både i fotball og håndball, men da han var 15 fant han ut at det var håndballen han elsket, det var her han ville se hvor langt han kunne nå.

Ole Henry er en lagspiller på alle måter, han er hardtarbeidende og seriøs, han er rett og slett det vi liker å kalle «HEL VED» forteller Pål Sørum som har hatt gleden av å trene Ole-Henry på veien oppover. Han fungerer utmerket i en gruppe og er veldig pliktoppfyllende, en man kan stole 100 % på, det er aldri noe tull med Ole-Henry. Det er alltid moro å få trene spillere som Ole-Henry, en som står igjen etter treninga for å terpe videre på skudd og avslutningsteknikk, en som er villig til å blø litt ekstra for å nå målet.
Vi er ikke overrasket over at Ole-Henry nå får muligheten til å utvikle seg videre i SHK, men vi er veldig stolte! Gutten er som sagt veldig seriøs og ønsker nå å satse for fullt for å se hvor langt han kan nå. Vi gleder oss til å følge han videre på håndballbanen, og ønsker Ole-Henry masse lykke til på veien mot sin store drøm om å bli proff, vi tror han har det som skal til for å lykkes!

«Dette skriver St. Hallvard på sine sider i forbindelse med overgangen»:

 St. Hallvard Håndballklubb har nylig signert den lokale unggutten Ole Henry Dahl (18) til en toårs kontrakt. Kantspilleren er født og oppvokst i Glassverket-systemet og har fått muligheten med SHK gjennom det gode partnersamarbeidet mellom de to lokale klubbene.

Ole Henry er en ung spennende venstre kant med gode holdninger. En leken kantspiller med veldig god teknikk, sier trener Glenn Solberg.

- Han er også en spiller som elsker håndball og vil legge ned den jobbes som kreves for å få ut sitt potensialet, sier Solberg.

Fornøyd med samarbeidet

Unggutten selv er strålende fornøyd med tilbudet han har fått.

- Det er veldig gøy å få muligheten til å bli SHK-spiller. Jeg hadde et lite håp, og ble veldig glad da tilbudet kom, forteller Dahl. 18-åringen har trent jevnlig med elitelaget i SHK denne sesongen, og spilt åtte kamper sju nettkjenninger.

- Jeg har vært veldig fornøyd med samarbeidet mellom SHK og Glassverket med tanke på treninger og kamper. De har passet på at det ikke har blitt for mye, sier kantspilleren som går i 2. klasse på toppidrett på Drammen vgs.

- Det har vært topp å være med på treninger, jeg har blitt tatt veldig godt imot. Samtidig er det et vanvittig trøkk på treninger i SHK, og et veldig høyt nivå. Her er det lettere å utvikle seg og få god oppfølging, sier han.

Stolt klubb

Dahl har spilt håndball i Glassverket IF "så lenge han kan huske". Å ta steget opp til 1. divisjonsklubben i nabokommunen ser han på som en fantastisk mulighet på veien til å bli en så god håndballspiller som mulig.

- Jeg vil se hvor langt jeg kan komme med håndballen. Drømmen er å bli proff, sier Dahl som har PSGs Uwe Gensheimer som forbilde.

I Glassverket er de svært stolte av det lokale talentet som nå får muligheten i samarbeidsklubben.