Glassverket hevet seg mange hakk fra helgens bunnplassering i DrammenCup, og vant serieåpningen 2-3 borte mot Solberg. Gutta spilte en oppløftende 1.omgang med god innsats og småpent kombinasjonsspill, men det var hjemmelaget som først satte ballen i nota og gikk til pause med ledelse 1-0. Et lite greit resultat med tanke på at vi hadde brent et par store sjanser.

Med små justeringer og "coaching i verdensklasse" gikk gutta på banen etter hvilen med en fandenvoldsk innstilling. Fem minutter senere var kampen snudd og GIF ledet 1-2. For gutta gikk rett i strupen på Solberg ved avspark. Amer spilte en vakker gjennombruddspasning ut på høyre flanke som Mathias tok med seg og skøyt i stanga ved lengste hjørnet. Der stod Didrik og prikket inn utlikningen. Like etterpå var storscoreren vår frempå igjen da Andreas brukte silkefoten og spilte ham på blankt mål. Solberg fikk en heldig utlikning, men Didrik var ikke ferdig for kvelden. Vegard fant luka frem til Didrik, og med nok en ball i nettet var hattricket et faktum.

Seieren i dag var først og fremst en stor lagseier der det kollektive GIF jobbet for hverandre. Forsvaret skal ha ros for å ligge riktig og gå i dueller, og med en keeper som sweeper var det sjeldent Solberg kom til store sjanser. Midtbanetrioen jobbet og løp bra, løftet blikket og slo perfekte gjennombruddspasninger til løpsvillige kanter og spiss. Dette var en flott lagseier, og vi på sidelinjen ble veldig imponerte i dag. Gutta viste supert spill, og kunne med høyere måluttelling fort ha doblet seieren.

Vi gleder oss til fortsettelsen. GIF på 3!