Vi føler oss trygge på at klubben her har sikret seg en leder-kapasitet av de sjeldne og gleder oss til å få med Thomas på laget! Vi benytter samtidig anledningen til å takke avtroppende styreleder Frode Steen for en fantastisk innsats for klubben og nærmiljøet.

Thomas er født og oppvokst i Drammen, 3 barns far og samboer. Han startet sin fartstid i Glassverket IF som barn og var aktiv spiller innenfor både håndball og fotball. I 2017 gikk han inn som sportslig leder av barneidretten i klubben i tillegg til at han gikk inn i et nyopprettet Sportslig utvalg rett før årsmøtet. Forutenom sine år som aktiv i Glassverket IF har han kampsport erfaring og er generelt glad i å holde seg i form.

Yrkesmessig erfaring: Prosjektleder i Møller Undall, Produkt og markedssjef i Swedol og nå kontraktsjef i NBS-konsernet.

Utdannelse: Drammen VGS, Hærens Befalskole for Kavaleriet og 4 årig Bachelor innenfor internasjonal markedsføring og ledelse.

Når vi spør Thomas om hans ambisjoner/målsetninger innenfor vervet svarer han: "Tjene klubbens medlemmer på en slik måte at de føler glede når de legger ned en innsats for fellesskapet! Anerkjennelse er en av de store ubenyttede ressurser i de forskjellige organisasjonene. Når du ser noen som gjør noe bra så fortell personen det der og da, det koster så lite og gleder så mye. Glede er det beste drivstoffet til innsats for fellesskapet!"

I tillegg har jeg et livsmotto forteller han: Vil du gå fort, gå alene. Vil du gå langt, gå sammen! Thomas avslutter med å ønske God Påske alle til i Glassverket IF og lykke til i Rødspætte Cup for alle de lilla som reiser dit.