Kalenderen viser mandag 19. Februar, og det er ennå 1,5 måned igjen til sesongen starter opp for A-laget. Det ligger et tungt lag med snø på kunstgresset og gutta gjør sine forberedelser i Mjøndalshallen. Vi skal nå ta dere gjennom de begivenhetene som har funnet sted og hva dere kan forvente dere å høre mer om her på siden. 

Januar startet opp med treninger i Mjøndalshallen allerede 02. januar og vi har gjennomført treninger der 2 ganger i uken siden da. Første treningskamp ble spilt 27. januar, da vi tok imot ROS til treningskamp. Kampen ble spilt på Lier Kunstgress, og endte 2 - 2, en kamp som var preget av mange personlige feil og lavt tempo. 

Februar bø på flere kamper, og først ut i rekken var Sande SK. En kamp vi helst vil glemme, der motstanderen fra Vestfold var best i alle spillets faser og påførte A-laget sitt største tap på mange år. Treningene i Mjøndalshallen gikk sin gang, og Ulf Ingar Zimmermann kom inn som ny trener på A-laget. Sammen med Stian A skal de styre gutta fra Åskollen gjennom årets sesong. Videre ble det 14. Februar spilt en internkamp for å kartlegge årets spillermateriale, en tropp som er større enn noen gang. Noen dager etter kampen ble første uttak til A-troppen gjort og 18 av 26 spillere ble tatt ut for sesongen 2018. Årets første dugnad ble også gjennomført, som førte til sårt tiltrengte midler i lagkassen. Før vi rekker å snu kalenderen til mars skal det gjennomføres nok en dugnad, og det skal trenes 3 økter til.  

Mars blir en travel og spennende måned for gutta på A-laget. 8 Mars skal det spilles treningskamp mot Holmestrand borte, og det går ikke mange dagene før IBK står på motsatt halvdel (17. Mars). Det er nå godt under en måned igjen til sesongstart, og det er på tide at både fysisk form og taktikk begynner å sitte. Nøyaktig en uke senere setter i kursen mot Spania og Santa Susanna, og skal gjennomføre seniorlagets første treningsleir på mange år. Vi håper at en snau uke på den spanske kysten skal gjøre godt for både fotballform og samholdet i gruppa. Vi håper at vi kommer hjem til et snøfritt kunstgress og at vi bare kan gjøre den siste finpussen før det braker løs mandag den 09. April. 

Det er også verdt å nevne at vi i år skal ha hele 3 seniorlag, så det vil bli nok av kamper på Kollen Road - hold deg oppdatert ved hjelp av linkene under. Vi anbefaler også å laste ned appen MinFotball, og ved hjelp av få trykk få alle kampene inn i kalenderen.

A-lag: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=153859

B-lag: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=146509

C-lag: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=198077