Juledisco

I år ønsket vi å markere jula med et hyggelig arrangement for barn og ungdom i bydelen. Forberedelsene startet tidlig, med innkjøp av både juletre og julelys. Glassverkethallen ble pyntet til disco, og lørdag klokken tolv åpnet vi dørene for førskolebarn, helt opp til fjerdeklasse. Barna koste seg med både danselek, fotball og juleverksted. I tillegg fikk de som hadde lyst ansiktsmaling av Mathilde. Julenissen tok seg en tur innom også, og delte ut godsaker til barna.

       

Gaveinnsamling

I jula er det vanlig å gi og motta gaver. Dette er en fin måte å vise omsorg og kjærlighet til de vi er mest glad i. For de fleste så er dette forbundet med noe positivt, men for de av oss som ikke er økonomisk i stand til å gi gaver til sine kjæreste, blir jula ofte en vanskelig høytid. 

Derfor er det utrolig fint å se at det er mange organisasjoner som jobber aktivt med å forsøke å utligne forskjellene, ved å dele ut gaver til de som trenger det mest. I år tok vi initiativ til en aldri så liten gaveinnsamling, hvor gavene gikk til Frelsesarmeen. Utrolig morsomt at så mange ville legge en gave under juletreet vårt, og vi vet at de som mottar gave setter veldig pris på det.

Åpen Hall

Etter at julediscoen var over var det duket for Åpen Hall, for 5. - 8. trinn. Bobleballene ble som alltid blåst opp, kiosken ble gjort om til gamingrom, og i tillegg fikk vi besøk av noen spillere fra Åskollen FK. Det var god stemning i hallen, og til tross for litt høyt tenningsnivå under fotballspilling siste timen, var alle venner når klokka ble 20:00, og dagen var over. 

Moro at så mange tok turen innom hallen under Åpen Hall. Sjefsteller Anwar Pellegrino kunne konstatere at så mange som 125 ungdommer deltok, noe som er rekord!