Det var stor spenning knyttet til gjennomføringen av Glasscup Fotball 2022. Slik er det jo som oftest når man gjennomfører noe for første gang. Utallige timer var lagt ned i planleggingen av cupen, både av turneringens komité og av prosjektleder. Kampoppsettet var satt, dugnadslistene klare og kioskvarer kjøpt inn. 

Lyst så det ikke ut kvelden i forveien. Imens Glassverkets A-lag spilte kamp på kunstgresset, rigget dugnadsgjengen til med kiosker, baner og sekretariat til langt ute på kvelden, i tungt regnvær. Heldigvis fikk værgudene tømt himmelen for det som var av dårlig vær, for både lørdag og søndag var det nydelig vær for fotball.

Lørdag klokken 10:00 gikk startskuddet for kampene, og det kan rapporteres om fotballglede og bra fotballferdigheter. Apropos fotballferdigheter, både lørdag og søndag fikk vi besøk av kjente triksere som viste frem sine kunstner for barna. Anders Solum, Knudsen Kicker, Emma Freestyle og Triksepappa lagde alle sammen show, og det er liten tvil om at barna digga å ha dere på besøk. I tillegg kom Strømsgodset innom og delte ut biletter til neste hjemmekamp. Tusen takk for at dere tok dere tid til det! 

 

 

 

 

 

 Søndag var det duket for 3er- og 5er-kamper, og for en dag det ble! Fullt kjør fra morgen til ettermiddag, massevis av fine scoringer, og et enormt trøkk i kioskene. Aldri før har undertegnede sett så mange mennesker på idrettsannleget på Åskollen. Det er utrolig moro at vi klarte å få til noe sånt på første forsøk!

Styreleder Frode Steen hadde følgende å si til alle som bidratt til å cupen: 

Denne helgen har vi gjennomført Glasscup fotball for første gang i nyere tid i klubben. Og for en helg det ble! Ca 140 lag med idrettsglede på alle kanter, fantastisk innsats både på- og rundt banene og jeg tror også dette har bidratt til mer samhold og fellesskap for alle som har vært med fra klubben. Vi har all grunn til å være stolte av dette og jeg håper dette er starten på en ny tradisjon i klubben. Knallbra jobbet! 

Så gratulerer med vel gjennomført cup og tusen takk til alle dere som har bidratt med stort og smått.

Vi gleder oss til fortsettelsen.