Vi markerer den nasjonale fosterhjemsdagen
Fosterhjemsrekruttering er en viktig del av oppdraget vårt. For tiden bor det 9450 barn og unge i fosterhjem, og 192 barn venter på et fosterhjem som kan gi dem en trygg og forutsigbar hverdag. Bli med og marker den nasjonale fosterhjemsdagen 10. mai


​10. mai er den nasjonale fosterhjemsdagen. Bufdir og Bufetat markerer dette ved å oppfordre medarbeidere, samarbeidspartnere og støttespillere til å kle seg i #LillaForFosterhjem denne dagen.

I vår organisasjon assosieres fargen lilla med fosterhjem, og fargen er en viktig del av fosterhjemsprofilen både internt og eksternt. Ved å ha på deg noe lilla denne dagen (det kan være en t-skjorte, sokker, neglelakk, hårstrikk eller annet) viser du at du støtter det viktige fosterhjemsarbeidet.
Norsk Fosterhjemsforening markerer dagen med lansering av Fosterhjemsundersøkelsen 2022 og Ung i fosterhjem 2022. Dette skjer på Sentralen i Oslo, og streames direkte på Facebook. Les mer om det her. 

Blir du med på markeringen?
Spre ordet og del gjerne bilder av deg selv og venner/kollegaer med noe lilla på sosiale medier under emneknaggen: #LillaForFosterhjem