Søndag 21. Januar, kun fire dager etter første kamp mot Sande var det duket for nok en tøff test for GIFPLUSS. Denne gangen gikk turen til Tønsberg og dagens motstander Flint. Vi ble møtt av fantastiske forhold på et veldig godt anlegg, og det var 15 gutter som var veldig klare for å forbedre onsdagens resultat. 

Det var tydelig at det var to lag som ønsket å spille ball samtidig som man ønsket å opprettholde balanse og solid defensiv organisering. Dette bød på en åpning som bar preg av mange balltap sentralt i banen, uten at noen klarte å utnytte dette spesielt. Vi var farligst frempå i starten, og traff både stenger og nettmaskene uten at det ble uttellig. Flint går opp til 1 - 0 etter bra kombinasjonsspill på deres venstre side, og fortsetter å ha et hardt press på oss de neste 10 minuttene, uten å få uttelling. Gutta rir av stormen, og Hemen setter inn utligningen. Vi går til pause på 1 - 1. 

Andre omgang starter med at Glassverket har ballen mye, mest i de bakre rekker uten at det gir noe særlig fremdrift. Kampen bølger frem og tilbake, og begge lag har flere sjanser til å score. Ballen er midlertidig med på Glassverkets halvdel. Vi står godt defensivt, og gutta løser arbeidsoppgavene bra, som gjør at Flint sliter med å bryte oss ned. De gangene Michael må i aksjon gjør han sakene sine bra, og sørger for at stillingen forsatt er 1-1. Vi får også i den andre omgangen en del gode brudd, men mangel på presisjon gjør at vi ikke klare å omsette disse. Kvarteret før slutt får Flint straffe, og går opp i 2-1. Vi presser på for å få utligningen, dette gjør at det åpner seg begge veier. Hemen setter nok en gang ballen i mål, men det blir avblåst for offside. Det blir ingen flere scoringer i denne kampen. Dommeren blåser av, og resultatet blir 2-1. 

Vi hadde også denne kampen fokus på defensiv struktur og samhandling. Gutta viser stor forbedring siden forrige kamp, men vi merker godt at vi møter et ballsikkert lag. Alle rollene hadde egne fokusområder, og gutta hadde et felles ansvar for å sørge for at laget stod kompakt. Vi utfører arbeidsoppgavene relativt bra, samhandlingen i laget ofte god og vi er flinke til å jobbe samlet. Vi har ennå litt å gå på når det gjelder gjennvinningen. Midtbanetrioen kan stå enda tettere defensivt, mens vinger og backer kan bli enda råere i sideforskyvningen. Viktig at midtstoppere står skråstilt når vi presser høyt. Alt i alt er vi veldig fornøyd med prestasjonen, synd resultatet ikke går vår vei. 

3 poeng: Trym 

2 poeng: Hemen

1 poeng: Henrik 

Neste kamp er førstkommende søndag, borte mot Bærum.