Sersjant Marianne Steen har sendt følgende ord om helgen:

Helgen 18-20.06 var det duket for en helt spesiell sesongavslutning for jentene våre. Lettere inspirert av «Kompani Lauritzen» på TV 2, hadde trenerteamet i flere uker planlagt en opplevelse utenom det vanlige.

Dette ble helgen da de fleste jentene fikk kjenne på følelsen av å være «utenfor komfortsonen», og gjøre noe som både var spennende, litt skummelt, slitsomt, vilt, uvanlig og gøy.

Fredag sparket vi i gang med oppmøte foran hallen kl.1500 «Kompani Pedersen» var i gang!

Jentene hadde fått utdelt en utstyrsliste i forkant, men ikke fått noe informasjon utover det. 

Kl. 1500 ble de inndelt i lag, og fikk tildelt poser med lagsproviant, lag t-skjorter og «krigsmaling». Kl.1530 fikk de innføring i «grunnstilling»,» rett» og …….Og hadde øvd på å melde seg klare til oppgaver med setningen: «Kompanirekrutt nr….anmoder om tillatelse til å utføre kompani Pedersens øvelse nr……»

Oberst Pedersen kom til en ferdig oppstilt tropp, og med et dedikert «mannskap» på sidelinjen. Etter en utslagskonkurranse foran hallen ble lagene ført med bind for øynene, etter hverandre i biler opp mot Kniveåsen. Der fikk de utdelt kart over området, og fulgte så oppmerket løype med oppgaver og poster gjennom skogen på vei til Trestikle og Knutestulen.

På Knutestulen var det utstyrssjekk, utarbeidelse av toalett og soveplass til obersten, og så matlaging på stormkjøkken, før jentene kunne nyte noen få timer med fred og ro foran bålet. Mobiltelefonene ble etterspurt, men jaggu klarte de å kose seg uten..

Jentene sov inne på Knutesulen, mens trenerteamet byttet på noen minutter i hengekøyer gjennom natten- unntatt obersten, hun var på vakt 24/7!

Kl.0300 ble jentene vekket med revelje, og det var oppstilling utenfor hytta, før de gjennomførte konkurransen om å bære tømmerstokker rundt en løype, på kortest mulig tid. For en innsats, og for noen trøtte ansikter!!

Resten av natten hadde hvert lag en vakt på post, som skulle registrere «uvanlige» ting i skogen med penn og papir. Både julenissen, en hest og isbjørn ble registrert…..

Etter en krevende natt, og rydding av området, stilte jentene opp kl.0900 klare til hjemturen. Det ble en krevende gåtur ned til «oberstens hovedkvarter» GIF hallen.

Slitne, trøtte, sultne, leie jenter kom marsjerende ned til hallen, og der sto et utall foreldre oppstilt og klappet de inn til hornmusikk- SÅ fortjent, og SÅ utrolig hyggelig!!!!

I hallen ventet en tale fra obersten, premieutdeling, pizza, brus og kaker- fullt fortjent til en fantastisk gjeng.  

Oppsummert kan vi si at flere kom «litt i kjelleren» underveis, at det var en ny erfaring å oppleve å bli så slitne, så lei og så sultne, men at det også var positivt med å oppleve noe så annerledes sammen som et lag, ha jobben med å holde hverandre oppe underveis, samarbeide og stå sammen når det «røynet på» i lag.

Flere hadde også kjent på takknemlighet underveis, for ting som de vanligvis tar som en selvfølge: «en god seng», «mat når jeg vil», «gå uten tung sekk» «vite hva som skal skje», «sove så lenge jeg vil»…

Før sesongen utarbeidet jentene våre verdier for laget: Inkludering, Samarbeid, Samhold, Positivitet Innsats, «aldri gi opp» og Fair play.

Det fikk de virkelig testet ut denne helgen.

Etter et døgn med avslapning, søvn og masse mat, var jentene klare til treningskamper mot Elvebyen og Åssiden søndag. Det var utrolig gøy å spille kamp igjen, og jentene viste tydelig at vi har mye håndballmorro å glede oss til når høsten kommer.

Heia GIF!!!!

Vi i trenerteamet vil rette en stor takk til flere i GIf – familien ved Terje Pettersen: for hjelp med kart over området, Kjetil Høst: for premie til vinnerlaget og Espen Kleven: for bidrag med egne erfaringer fra tur med fotballgutter 06. I tillegg til egne foreldre som alltid stiller opp når noe arrangeres! Det er supert å kunne spille på lag!

Video av helga kan du se her