Glassverket fotball sitt juniorlag anno 2021 er en solskinnshistorie. Fra å stå uten trenere i mars, og med en spillergruppe på ca 10 stk, så har det bare gått en vei. I tillegg til 2 trenere teller gruppa i dag 31 spillere, og har i motsetning til de fleste andre lag ikke mistet spillere under tiden med covid. Nye spillere har kommet til fra andre klubber, og gamle spillere har returnert. En fin gjeng bestående av spillere fra 2005 - 2002.

Mange nye ansikter og relelasjoner har bydd på noen utfordringer på banen. Ikke bare er det mange som vil spille, og kun 11 som kan være på banen samtidig, men mange ulike måter å spille på. Dette resulterte i at trenerteamet i helgen arrangerte en tur for gutta, slik at de skulle bli bedre kjent utenfor banen.

Lørdag 09:00 var den en trøtt gjeng som møttes på Landfalltjern til gråe skyer og lett yr. Gruppa ble delt i to, hvor de fikk et kart og et bestemt punkt de skulle navigere til. Turen til Eiksetra som opprinnelig skulle være på 6 kilometer, ble vesentlig lengre. Guttas kunnskap på å lese kart var med andre ord under enhver kritikk. 2,5 time senere ankom første gruppe Eiksetra til ferdig tent bål og rigget lunsj. Helt nydelig etter en tung og våt tur gjennom drammensmarka.

Resten av oppholdet gikk med til diverse tester og utfordringer, både kunnskap og fysikk. Noen av gutta trosset til og med været for å ta seg et bad. Natten ble tilbringet i telt, og søndag kl 13:00 var det en sliten gjeng som var veldig lettet over at de slapp å navigere tilbake til Landfalltjern.

Trenerteamet ønsker å takke foreldrene for all hjelp rundt mat og annen logistikk, og ikke minst Kiwi Åskollen som sponset all maten til turen!