Her er noen av områdende vi trenger hjelp på:


Kioskdrift

Denne gruppen skal sørge for gode og felles rutiner for drift av klubbens tre kiosktilbud. Meningen er ikke at du selv skal stå i kiosken (det går på rundgang i de ulike gruppene), men bidra til at driften blir hensiktsmessig og god. Har du erfaring fra butikkdrift eller lignende er du midt i målgruppen for denne gruppen.

Materiell

Klubben har en utstyrsavtale med Puma Norge og Torshov som leverandør/ butikk. Vi trenger hjelp fra noen til å administrere bestillinger av drakter, treningsdresser, supportertøy og handledager hos Torshov. Klubben har potensiale til å se bra ut, så har du erfaring fra klesbransjen eller bare har lyst til å hjelpe oss med denne type oppgaver, så ta kontakt.

Media

Vi trenger en egen redaksjon som både kan lage reportasjer fra alt det fine som skjer på banen og i hallene våre samt bidra i forhold til sosiale medier, TV-produksjon og annet. Her kan både du som ungdom med interesse for film og media bidra (kanskje har du en journalist i magen?), og vi trenger noen voksne «redaktører». Her kan det bli mye spennende å jobbe med.

Vedlikehold

GIF-hallen begynner å bli ganske slitt på mange områder og vi trenger en gruppe til å jobbe med enkel vedlikehold av hallen (både ute og inne) samt ha litt oppsyn med kiosken på banen og området rundt fotballbanene. Dette passer fint for deg som er litt praktisk anlagt, håndverker eller gatas lokale «Handy-man».

 

Vi trenger også hjelp til mye annet for å utvikle Glassverket IF som klubb og sosial aktør i bydelen vår. Så har du lyst til å bidra er det bare å ta kontakt med Asgeir Storesund (Klubbdrift) på asgeir.storesund@glassverketif.no for å melde din interesse.