Det midlertidige vedtaket trer i kraft fra og med fredag 6. november, og gjelder alle kamper som skulle vært avviklet i regi av Norges Håndballforbunds regioner (i praksis barne- og ungdomshåndballen) frem til og med 10. november.

I samråd med Norges Idrettsforbund er det avklart at oppgjørene i topphåndballen (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon) fortsatt kan gjennomføres, så lenge lokale restriksjoner ikke er til hinder for dette.

Beslutningen er tatt av Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og de seks regionenes daglige ledere.

– Koronasituasjonen er alvorlig. Det understrekes av nasjonale og lokale myndigheters seneste innstramminger. Både sentralt og ute i regionene får vi masse spørsmål fra klubber som lurer på hva som skjer og hva de skal forholde seg til. Vi mener derfor det er viktig at det fattes én samlet beslutning som våre lag og medlemmer kan forholde seg til, selv om smittesituasjonen er ulik fra kommune til kommune, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Les mer om saken her