Glasscup vil i år som tidligere år ha hovedsete i Drammenshallen, men vi benytter også nærliggende haller som Glassverkethallen, Brandengen Flerbrukshall, Berskaughallen og Reistad Arena. (egen link med kart og adresser til haller og skoler kommer)

På hovedarenaen Drammenshallen vil dere finne hovedsekreteriat, innsjekk/registrering, middagservering, seminarer, salgsboder og mye annen moro. Vi tilbyr god busskomunikasjon mellom haller og skoler så du skal få en best mulig opplevelse av turneringen.

Vi gleder oss veldig til denne helgen i april. Vårt hovedfokus er sosiale opplevelser og et godt sportslig tilbud for alle deltagere. Samtlige kamper foregår innendørs i gode arenaer hvor vi legger opp til mye spilletid og mange kamper for alle årsklasser. I undermenyen (til venstre på PC - til høyre på mobil) vil du etterhvert finne informasjon om bl.a kampoppsett, overnatting og bespisning. Mer informasjon legges ut når det blir klart.

Velkommen skal du være!

Følg Glasscup på Facebook

Vi anbefaler både påmeldte, tilskuere og alle andre som vil følge med på Glasscup om å følge vår facebook side. Her vil det kontinuerlig legges ut nyheter, bilder og annen nyttig eller inspirerende info.
Søk opp glasscup i facebook og trykk "liker" eller trykk på linken over og gjør det samme.


Påmeldingsfrist 31. Januar

I 2020 arrangerer vi for 41. gang en av norges mest tradisjonsrike håndballcuper, Glasscup. Det er Glassverket IF som arrangerer Glasscup. Vi ønsker gode opplevelser både på og utenfor håndballbanen og håper å dele de med deg og ditt lag.

Når du har meldt interesse vil vi høre fra oss innen 48 timer med tilbakemelding om vi kan tilby plass eller om vi dessverre ikke har plass til dere for øyeblikket. Dere vi da bli satt på en uforpliktende venteliste.

Påmeldingen åpner i August.

Påmeldingsavgift

• Klassene 9-11 år: kr 1500 pr lag

• Klassene 12-18 år: kr 2000 pr lag

Disse forfaller til betaling ved påmelding.

Eventuell busstransport for hele laget igjennom turneringen koster 500 kr.

 

Deltagerpakker

  1. kr 890 - Overnatting fredag - søndag med frokost samt varmt måltid lørdag og søndag.
  2. kr 790 - Overnatting lørdag - søndag med frokost samt varmt måltid lørdag.

 

Betaling

All betaling i henhold til faktura fra påmeldingsløsningen. (Profixio)

 

(Glasscup sin fotograf vil ta bilder underveis i cupen, disse kan senere bli brukt markedsføring. Ta kontakt med oss hvis dere ikke ønsker dette så tar vi hensyn til det.)