Glasscup vil i år og som tidligere år ha hovedsete i Drammenshallen, men vi benytter også nærliggende haller som Glassverkethallen og Berskaughallen (egen link med kart og adresser til haller og skoler kommer).

På hovedarenaen Drammenshallen vil dere finne hovedsekretariat, innsjekk/registrering, middagservering, salgsboder m.m. Vi tilbyr god busskommunikasjon mellom haller og skoler så du skal få en best mulig opplevelse av turneringen.

Vi gleder oss virkelig til denne siste helgen i April. Vårt mål er at alle deltagere skal få gode sosiale opplevelser og et godt sportslig tilbud. I menyen til venstre finner du mer informasjon om bl.a. kampoppsett, overnatting og bespisning. Mer informasjon legges ut når det blir klart. 

Velkommen skal du være!

Følg Glasscup på Facebook

Vi anbefaler både påmeldte og tilskuere å følge facebook.com/GlassCupDrammen på Facebook. Etterhvert som det legges ut nyheter og annen nyttig eller inspirerende info deles dette via cupens egen Facebookside. Følger du den, går du ikke glipp av noe.

Påmeldingsfrist 31. mars

I 2019 arrangerer vi for 40.gang Drammens største håndballcup, Glasscup.
Det er Glassverket IF som arrangerer Glasscup. Vi ønsker gode opplevelser både på og utenfor håndballbanen og håper å dele de med nettopp deg.

Når du har meldt interesse vil vi høre fra oss innen 48 timer med tilbakemelding om vi kan tilby en plass, eller om vi dessverre ikke har en plass til dere for øyeblikket. Dere vil da bli satt på en uforpliktende venteliste.

Påmeldingsavgift

  • Klassene 9-11 år:  kr 1500 pr lag, denne forfaller til betaling ved påmelding
  • Klassene 12-18 år:  kr 2000 pr lag, denne forfaller til betaling ved påmelding

Eventuell Busstransport for laget gjennom hele turneringen kr 500

Deltagerpakker

  1. Kr 890 - Overnatting fredag-søndag med frokost samt varmt måltid lørdag og søndag
  2. Kr 790 - Overnatting lørdag-søndag med frokost samt varmt måltid lørdag og søndag.

Betaling

All betaling i henhold til faktura fra påmeldingsløsningen.

 

Våre kjære Glasscup sponsorer: