Glasscup vil i år som tidligere år ha hovedsete i Drammenshallen, men vi benytter også nærliggende haller som Glassverket Idrettshall, Brandengen Flerbrukshall, Berskaughallen og Reistad Arena. Alle gode haller hvor alt ligger til rette for en god cupopplevelse. (egen link med kart og adresser til haller og skoler kommer)

I og rundt hovedarenaen Drammenshallen vil dere finne hovedsekreteriat, innsjekk/registrering, middagservering, seminarer, salgsboder og mye annen moro. Vi tilbyr god busskomunikasjon mellom haller og skoler så du skal få en best mulig opplevelse av turneringen.

Vi gleder oss veldig til denne helgen i april. Vårt hovedfokus er sosiale opplevelser og et godt sportslig tilbud for alle deltagere. Samtlige kamper foregår innendørs i gode arenaer hvor vi legger opp til mye spilletid og mange kamper for alle årsklasser. I undermenyen (til venstre på PC - til høyre på mobil) vil du etterhvert finne informasjon om bl.a kampoppsett, overnatting og bespisning. Det vil også komme informasjon om eventuelle seminar, besøk fra håndballprofiler, konkurranser osv. Mer informasjon legges ut når det blir klart.

Velkommen skal du være!

 

Følg Glasscup på Facebook og Instagram

Vi anbefaler både påmeldte, tilskuere og alle andre som vil følge med på Glasscup om å følge vår Facebook-side. Her vil det kontinuerlig legges ut nyheter, bilder og annen nyttig eller inspirerende info. Du finner oss også på Instagram. Søk opp glasscup i facebook og Instagram - trykk liker eller følg oss, så er du sikret å få med deg det som skjer - når det skjer.


Påmeldingsfrist 31. Januar

I 2020 arrangerer vi for 41. gang en av norges mest tradisjonsrike håndballcuper, Glasscup. Det er Glassverket IF som arrangerer Glasscup. Vi ønsker gode opplevelser både på og utenfor håndballbanen og håper å dele de med deg og ditt lag.

Når du har meldt interesse vil vi høre fra oss innen 48 timer med tilbakemelding om vi kan tilby plass eller om vi dessverre ikke har plass til dere for øyeblikket. Dere vi da bli satt på en uforpliktende venteliste.

Påmeldingen åpner 31. August.

Påmeldingsavgift

• Klassene 9-11 år: kr 1500 pr lag

• Klassene 12-18 år: kr 2000 pr lag

Disse forfaller til betaling ved påmelding.

Eventuell busstransport for hele laget igjennom turneringen koster 500 kr.

Det gis 20% rabatt ved påmelding innen 30. september

Deltagerpakker

  1. kr 890 - Overnatting fredag - søndag med frokost samt varmt måltid lørdag og søndag
  2. kr 790 - Overnatting lørdag - søndag med frokost samt varmt måltid lørdag og søndag

Betaling

All betaling i henhold til faktura fra påmeldingsløsningen. (Profixio)

Påmeldingsavgiften vil ikke bli tilbakebetalt hvis lag trekker seg etter påmeldingsfristen. Lag som trekker seg etter fristen vil ilegges et gebyr pålydende påmeldingsavgiften for årsklassen.